Støttekomiteen trenger frivillige

Støttekomiteen søker etter flere frivillige til vår organisasjon. De vi søker må være i stand til å hjelpe til med diverse forefallende og mer langsiktig arbeid. Har du lyst til å bistå, kontakt oss på info@vest-sahara.no.

Publisert 01. desember 2018

Sette opp en film der du bor?  
Vi har et fint bibliotek over filmer man kan vise. Noe å vise på skole/kulturhus/kino e.l.? Vi sender deg gjerne filmene.  

Bli med i lokallag?  
Vi har i dag nettverk av aktive i Trondheim, Agder og Bergen. Ta kontakt om du vil være med der eller sette opp et nytt.  

Oversettelser
Støttekomiteen trenger frivillige til å oversette tekster fra norsk til engelsk/fransk/spansk og fra norsk/fransk/spansk/arabisk til engelsk. Er du god i språk?

Journalist-spirer
Vi trenger frivillige som kan skrive stoff for hjemmesidene våre. Det finnes et utall ulike typer artikler man kan lage, basert på oversettelse av utenlandsk nyhetsstoff eller på aktiviteter og hendelser i Norge. Journalistene vil jobbe i tett samarbeid med organisasjonens styre.  

Sosiale medier
Vi trenger flere aktive på Twitter og andre sosiale medier. Ta kontakt om du vil hjelpe.  

Data-arbeid
Støttekomiteen trenger til stadighet hjelp til å få gjort svært enkle data-oppgaver. F.eks. å redigere sammen enkle word-dokumenter på bakgrunn av stoff vi har liggende, bistand til å redigere fotografier, konvertering av dokumenter til pdf-format, utarbeiding av små annonser osv. Kanskje du er god på lay-out? Slike data-oppgaver er vanligvis veldig lette, men kan være ganske tidkrevende for oss sentralt. 

Delta i kontakten med selskapene!
SKVS trenger hjelp til å spore opp kontaktpersoner i norske og utenlandske selskaper/fondsforvaltere, skrive brev og be om møter.  

Lage flyktningleir!
Vi har en ekte miniversjon av et flyktningtelt å låne bort. Noe å sette opp i ditt nærmiljø? Det krever betydelig logistikk å transportere, kan bare brukes på sommeren, utendørs og i godt vær. Må planlegges lang tid i forveien, og vi bør helst selv være med.  

Hjelpe med å verve medlemmer?
For at Støttekomiteen skal kunne gjøre en god jobb, er vi avhengig av medlemmene våre. Jo flere medlemmer desto større konkrete resultater får vi. Man blir medlem her

Er du egentlig medlem?
Vi har veldig mange venner i Norge som tror de er medlem. Sjekk gjerne opp om du har medlemskapet ditt i orden. Ta kontakt med oss om du er usikker.  

Nyheter

Slutt på norske oljetransporter til okkuperte Vest-Sahara

Norskflaggete fartøy har stoppet å transportere olje til det okkuperte territoriet. Men det kommer med en bismak. 

29. mai 2024

FN-organ ber Marokko løslate Vest-Sahara-journalist

I en avgjørelse publisert 1. april 2024 ber FNs arbeidsgruppe mot vilkårlig fengsling om at Marokko umiddelbart setter fri den unge saharawiske journalisten Khatri Dadda.

05. april 2024

Ungdomspartiene besøkte de saharawiske flyktningleirene

Ungdomspartiene besøkte denne uken de saharawiske flyktningleirene i Algerie.

04. februar 2024

Marokko blir president i FNs Menneskerettighetsråd

I dag ble Marokko valgt til å lede FNs Menneskerettighetsråd. Det skaper kraftige reaksjoner. 

10. januar 2024