Støttekomiteen trenger frivillige

Støttekomiteen søker etter flere frivillige til vår organisasjon. De vi søker må være i stand til å hjelpe til med diverse forefallende og mer langsiktig arbeid. Har du lyst til å bistå, kontakt oss på info@vest-sahara.no.

Publisert 01. desember 2018

Sette opp en film der du bor?  
Vi har et fint bibliotek over filmer man kan vise. Noe å vise på skole/kulturhus/kino e.l.? Vi sender deg gjerne filmene.  

Bli med i lokallag?  
Vi har i dag nettverk av aktive i Trondheim, Agder og Bergen. Ta kontakt om du vil være med der eller sette opp et nytt.  

Oversettelser
Støttekomiteen trenger frivillige til å oversette tekster fra norsk til engelsk/fransk/spansk og fra norsk/fransk/spansk/arabisk til engelsk. Er du god i språk?

Journalist-spirer
Vi trenger frivillige som kan skrive stoff for hjemmesidene våre. Det finnes et utall ulike typer artikler man kan lage, basert på oversettelse av utenlandsk nyhetsstoff eller på aktiviteter og hendelser i Norge. Journalistene vil jobbe i tett samarbeid med organisasjonens styre.  

Sosiale medier
Vi trenger flere aktive på Twitter og andre sosiale medier. Ta kontakt om du vil hjelpe.  

Data-arbeid
Støttekomiteen trenger til stadighet hjelp til å få gjort svært enkle data-oppgaver. F.eks. å redigere sammen enkle word-dokumenter på bakgrunn av stoff vi har liggende, bistand til å redigere fotografier, konvertering av dokumenter til pdf-format, utarbeiding av små annonser osv. Kanskje du er god på lay-out? Slike data-oppgaver er vanligvis veldig lette, men kan være ganske tidkrevende for oss sentralt. 

Delta i kontakten med selskapene!
SKVS trenger hjelp til å spore opp kontaktpersoner i norske og utenlandske selskaper/fondsforvaltere, skrive brev og be om møter.  

Lage flyktningleir!
Vi har en ekte miniversjon av et flyktningtelt å låne bort. Noe å sette opp i ditt nærmiljø? Det krever betydelig logistikk å transportere, kan bare brukes på sommeren, utendørs og i godt vær. Må planlegges lang tid i forveien, og vi bør helst selv være med.  

Hjelpe med å verve medlemmer?
For at Støttekomiteen skal kunne gjøre en god jobb, er vi avhengig av medlemmene våre. Jo flere medlemmer desto større konkrete resultater får vi. Man blir medlem her

Er du egentlig medlem?
Vi har veldig mange venner i Norge som tror de er medlem. Sjekk gjerne opp om du har medlemskapet ditt i orden. Ta kontakt med oss om du er usikker.  

Nyheter

Har MOWI og Salmar rent mel i posen?

To av Norges største oppdrettsselskaper enda ikke svart på spørsmål om bærekraft og opprinnelse av fiskefôret de bruker.

26. september 2023

Den ukjente dronekrigen

Siden november 2020 har det vært krigshandlinger mellom Marokko og Vest-Sahara. Det internasjonale samfunnet er stille. 

21. september 2023

Den demokratiske situasjonen i Vest-Sahara

Vest-Sahara regnes som et av de minst demokratisk fri landene i verden. Mens Norge scorer 100/100 i Freedom House sin evaluering av verdens land, får Vest-Sahara kun 4/100. 

11. september 2023

Ti ting du burde lese for å lære mer om Vest-Sahara

Vil du lære mer om Vest-Sahara? Vi har laget en guide med godt lesestoff om Afrikas siste koloni. 

05. september 2023