Og vinnerne av signerte Manu Chao-Vest-SaharaCDer er...
Article image
Vinnerne er kåret. Medlemmer av Støttekomiteen for Vest-Sahara som betaler 100 kroner eller mer i månedlig bidrag har vært med i trekning av signerte CDer av Manu Chao.
Publisert 18. november 2012


Støttekomiteen for Vest-Sahara takker alle medlemmene som setter inn et månedlig bidrag fra sin egen nettbank. Det besparer oss for betydelig administrativt arbeid, og gir oss forutsigbarhet i våre inntekter.

"Tusen takk for arbeidet dere gjør for Vest-Sahara-saken i Norge".
Manu Chao i epost til Støttekomiteen for Vest-Sahara, 16. november 2012
Medlemmer som overfører minst 100 kroner i måneden har i høst vært med på trekningen av signerte CDer fra Manu Chao - med Vest-Sahara-hilsen. Manu Chao er en sterkt engasjert i Vest-Sahara-saken. Så sent som i forrige uke samarbeidet han med saharawier under en konsert i Sør-Spania.

Vinnerne av trekningen er Bjørnar Dahle, Ann Ørjebu og Mass Soldal Lund. CDene kommer i posten.

Takk til alle medlemmer for samarbeidet!

Har du ikke ennå registrert deg for månedlig trekk? Vil det være aktuelt for deg? Det er enkelt! Logg deg inn på nettbanken din. Registrer et autotrekk på 30 kroner eller mer fra kontoen din, på valgfri dato. Benytt Støttekomiteens konto 9857.05.48999. Merk betalingen tydelig med navnet ditt. That's it.

chaocd1b_300.jpg

e8cfchaocd2_300b.jpg
Nyheter

Kronikk: Intet nytt fra Vest-Sahara

Kronikk, VG, 4. juli 2021, av advokatfullmektig Tone Sørfonn Moe og professor Mads Andenæs.

09. juli 2021

FN-ekspert fordømmer overgrep mot saharawier

Marokko må slutte å gå til angrep på saharawiske menneskerettighetsaktivister og journalister, og la dem få arbeide uten å bli utsatt for gjengjeldelser, uttalte FNs spesialrapportør på menneskerettighetsforkjempere i dag. 

01. juli 2021

Derfor er åpenhetsloven viktig

Stortinget har vedtatt en ny lov som forplikter selskapene å fortelle om sine menneskerettighetsvurderinger. Støttekomiteen for Vest-Sahara forventer mer åpenhet fra bedriftene som bryter menneskerettighetene i Vest-Sahara.

16. juni 2021

Følg norsk podkast om Vest-Sahara

I april 2021 lanserte vi en podkast om Afrikas siste koloni - på norsk. 

11. mai 2021