Vi søker oversettere
Article image
Støttekomiteen for Vest-Sahara søker dyktige folk som kan oversette tekster fra norsk til engelsk/spansk/fransk. Kontakt oss!
Publisert 09. august 2008

Støttekomiteen for Vest-Sahara søker dyktige folk som kan oversette tekster fra norsk til engelsk/spansk/fransk. Kontakt oss!
Det er svært viktig for Støttekomiteen for Vest-Sahara å kunne koordinere kampanjer med våre kolleger i utlandet. Også saharawier og journalister i utlandet etterspør mer informasjon om hva som skjer av Vest-Sahara-aktiviteter i Norge.

Derfor har vi et konstant behov for å få oversatt tekster fra norsk (av og til svensk/dansk) til engelsk/fransk/spansk.

Flesteparten av oversettelsene er ment å brukes på hjemmesidene www.vest-sahara.no, samt på vår engelske nyhetstjeneste Sahara Update.

Det gis ikke betalt for oversettelsene.

Ønsker du å melde deg som frivillig, kontakt oss på info@vest-sahara.no! Da vil du isåfall bli knyttet til en e-postgruppe der oppdragene sendes ut kontinuerlig. Prinsippet er enkelt: den som først svarer på mailene som sendes ut, får oversettelsesoppdraget.

Det forutsettes at du holder et høyt nivå, og at du leverer tekster som er tilnærmet riktige (prøv helst å samarbeide med innfødte briter/spanjoler/franskmenn).
Nyheter

Ledig stilling!

Vil du jobbe med oss? Vi søker en informasjonsmedarbeider på 20-40%  

08. februar 2023

Marokko klaget inn for behandlingen av fengslede saharawiske studenter

Marokkanske myndigheters tortur og fengsling av 10 saharawiske studenter må etterforskes og fordømmes. Dette er kravet i en norskforfattet klage som i dag ble sendt inn til FNs spesialrapportører. 

14. desember 2022

Menneskerettigheter: Marokko opp til eksamen i FN

Norge er bekymret for menneskerettighetssituasjonen i Vest-Sahara, melder utenriksminister Huitfeldt. I morgen skal Marokko opp til eksamen i FNs Menneskerettighetsråd. 

07. november 2022

10 grunner til å delta på den mest autentiske filmfestivalen som finnes

Det finnes en filmfestival som er ulik alle de andre. Les Asria Talebs møte med et festivalpublikum i de saharawiske flyktningleirene i Algerie – og båndene hun skapte med en fremmed tilskuer.

23. oktober 2022