Vi søker oversettere
Article image
Støttekomiteen for Vest-Sahara søker dyktige folk som kan oversette tekster fra norsk til engelsk/spansk/fransk. Kontakt oss!
Publisert 09. august 2008

Støttekomiteen for Vest-Sahara søker dyktige folk som kan oversette tekster fra norsk til engelsk/spansk/fransk. Kontakt oss!
Det er svært viktig for Støttekomiteen for Vest-Sahara å kunne koordinere kampanjer med våre kolleger i utlandet. Også saharawier og journalister i utlandet etterspør mer informasjon om hva som skjer av Vest-Sahara-aktiviteter i Norge.

Derfor har vi et konstant behov for å få oversatt tekster fra norsk (av og til svensk/dansk) til engelsk/fransk/spansk.

Flesteparten av oversettelsene er ment å brukes på hjemmesidene www.vest-sahara.no, samt på vår engelske nyhetstjeneste Sahara Update.

Det gis ikke betalt for oversettelsene.

Ønsker du å melde deg som frivillig, kontakt oss på info@vest-sahara.no! Da vil du isåfall bli knyttet til en e-postgruppe der oppdragene sendes ut kontinuerlig. Prinsippet er enkelt: den som først svarer på mailene som sendes ut, får oversettelsesoppdraget.

Det forutsettes at du holder et høyt nivå, og at du leverer tekster som er tilnærmet riktige (prøv helst å samarbeide med innfødte briter/spanjoler/franskmenn).
Nyheter

Vennegruppe for Vest-Sahara etablert på Stortinget

En vennegruppe for Vest-Sahara bestående av representanter fra alle ni politiske partier ble i dag etablert på Stortinget.

01. juni 2022

Rapport: Oppdrettsnæringen må satse mer på bærekraft

Hva gjøres for at norsk lakseproduksjon ikke ødelegger for matsikkerheten i Vest-Afrika? Støttekomiteen for Vest-Sahara har utfordret Norges 40 største oppdrettsselskaper.

24. mai 2022

Saharawiske politiske fanger sultestreiker

Siden 1. april har to saharawiske politiske fanger sultestreiket i protest mot forferdelige fengselsforhold.

20. april 2022