Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan sendes til info@vest-sahara.no.

Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene trenger vi for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, nyhetsbrev (med mindre man har bedt om ikke å motta det), invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger. Du vil som medlem motta vårt nyhetsbrev omtrent 3-4 ganger i året - med mindre du har notert at du ikke ønsker å motta det.

Nyhetsbrev
For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post-adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post-adressen slettes når den ikke lengre er i bruk. Nyhetsbrevlisten brukes ikke til andre formål enn til å sende ut nyhetsbrev.

SMS
Du vil motta SMS-er fra oss fra tid til annen. Ønsker du ikke å motta disse, kan du logge inn på din bruker ved denne hjemmesiden, og velge at du ikke ønsker å motta SMS-er fra oss.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å måle vår sidetrafikk. Formålet vårt med dette er å lære hvordan våre brukere benytter vårt nettsted, og skaffe oss opplysninger om hvordan vi kan forbedre nettsiden vårt. All data som sendes til Google Analytics er anonymisert.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. Ingen personinformasjon deles med tredjeparter.