Forsiden          Publikasjoner          Om Støttekomiteen          Støtt oss          Kontakt oss          Bli medlem av Støttekomiteen     

Artikkelarkiv 2017
Artikkelarkiv 2016
Artikkelarkiv 2015
Artikkelarkiv 2014
Artikkelarkiv 2013
Artikkelarkiv 2012
Artikkelarkiv 2011
Artikkelarkiv 2010
Artikkelarkiv 2009
Artikkelarkiv 2008
Artikkelarkiv 2007
Artikkelarkiv 2000-2006
Personvernerklæring, Støttekomiteen for Vest-Sahara
Publisert: 13.07 - 2018 13:20Printerversjon    
Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.
Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til info@vest-sahara.no.

Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene trenger vi for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. I tillegg vil denne informasjonen blir brukt for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, nyhetsbrev (med mindre man har bedt om ikke å motta det), invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.
Du vil som medlem motta vårt nyhetsbrev omtrent 3-4 ganger i året - med mindre du har notert at du ikke ønsker å motta det.

Nyhetsbrev
For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post-adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post-adressen slettes når den ikke lengre er i bruk. Nyhetsbrevlisten brukes ikke til andre formål enn til å sende ut nyhetsbrev.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Ingen personinformasjon deles med tredjeparter.    

Topp
NO  NO EN ES FR

Størstedelen av landet Vest-Sahara har vært okkupert av Marokko siden 1975. Siden da har flertallet av befolkningen bodd i flyktningleirer i Algerie. De som ble igjen i hjemlandet utsettes for alvorlige overgrep fra marokkanske okkupasjonsmyndigheter. I over 40 år har de ventet på at deres rett til selvbestemmelse skal innfris.


Registrer deg for vårt nyhetsbrev:
Støttekomiteen for Vest-Sahara, , - :
Bank: Kontonr 9857.05.48999 - Org.nr: 987 378 352 -